"Οι προτάσεις δεν μας καλύπτουν"

από AllAboutARIS

Ο εκπρόσωπος του club 1914, σχολίασε τις προτάσεις των κ.κ. Κάλας και Αρβανιτίδη και απηύθυνε ερωτήσεις προς τους επικεφαλής των δύο "παρατάξεων".

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ηρθαμε για να αποφασίσουμε για το μέλλον του ΑΡΗ μας. Υπάρχουν δύο προτάσεις που δεν μας καλύπτουν καθόλου προσωπικά. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις, να πάρουμε κάποιες διασφαλίσεις και να κάνουμε κάποιες διαπιστώσεις. Στην φετινή χρονιά, τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Κάλας και Γαλανός. Είχαμε πλήρη αποτυχία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Κε. Κάλας, εάν όντως θέλετε να πάρετε τον ΑΡΗ στα χέρια σας, είστε διατεθειμένος να μην περάσει ο αδελφός σας ξανά μπροστά από το γήπεδο. Είστε έτοιμος να διαθέσετε αρκετά χρήματα, για να κερδίσετε την κατηγορία. Βρήκατε έναν άνθρωπο να διοικήσει εδώ για εσάς;

Κε. Αρβανιτίδη, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι Ελευθερούδηδες δεν θα περνούν από το γήπεδο; Οτι η ομάδα θα ανέβει στην Β΄Εθνική γρήγορα και ότι ο ΑΣ θα έχει την συμπαράσταση σας; Με λεφτά! Με νούμερα. Οτι θα παραδώσετε τον ΑΡΗ σε κάποιο πιο δυνατό;Επίσης, η ψηφοφορία να γίνει ονομαστικά».

Προτεινόμενα Άρθρα