"Εγγυόμαστε την ανεξαρτησία του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Το λόγο αρχικά πήρε ο Νίκος Αρβανιτίδης και στη συνέχεια την παρουσίαση της πρότασής του ανέλαβε ο Νίκος Κυρκούδης.

Ο Νίκος Αρβανιτίδης τόνισε αρχικά:

«Ονομάζομαι Νίκος Αρβανιτίδης και είμαι Αρειανός. Είναι τιμή μου που είμαι Αρειανός. Δεν θα μιλήσω με παρομοιώσεις. Ετοιμάζουμε πράγματα για την Σούπερ Λιγκ.

Εμείς μεγαλώσαμε στα γήπεδα, στα αποδυτήρια. Με φέρνει σήμερα εδώ η ανησυχία για το παρόν και το μέλλον του ΑΡΗ. Εχουμε ζήσει χαρές και λύπες στα ίδια πέταλα. Η κατάσταση είναι ντροπιαστική για τον ΑΡΗ και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε εγώ και η παρέα μου, στην οποία όλοι είναι Αρειανοί και με οικονομική ευρωστία. Θα κάνουμε δουλειά».

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο νομικός εκπρόσωπος της πλευράς Αρβανιτίδη, Νίκος Κυρκούδης:

«Μου ανατέθηκε να παρουσιάσω την πρόταση της ομάδας των κ. Τσοχαταρίδη, Ανδρουλάκη, Νάτση και Αρβανιτίδη. Το πρώτο σκέλος της παρουσίας δεν είναι αυτό που έχει σημασία, αλλά η απάντηση στις ερωτήσεις που θα κάνετε εσείς. Δεν αρκεί η τεχνική κατάρτιση, το φιλότιμο και τα παραδείγματα ηλεκτρολόγων και μηχανικών. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, γιατί αλλιώς θα έχουμε επανάληψη αυτής της χρονιάς.

Ποια ομάδα έβαλε τον ΑΡΗ από κάτω, το είδατε. Ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε αυτή την ομάδα, σε αυτή τη στάση; Η διχόνοια. Είδαμε την ανταπόκριση στον κ. Κάλας. Είδαμε ότι αν γίνει αποδεκτή η πρόταση του, θα υπάρχει διχόνοια και η ομάδα θα διαλυθεί. Εχουν σπείρει την διχόνοια. Η ομάδα έγινε ο περίγελος όλων.

Η ομάδα βρέθηκε πνιγμένη σε χίλια δύο ζητήματα που δεν την αφορούν. Περιμέναμε, να γίνει ένας αναλυτικός οικονομικός απολογισμός της περιόδου. Προκάλεσα τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να καταθέσει στα πρακτικά το μνημόνιο που υπέγραψε. Δεν το έκανε, γιατί περίμενε ότι θα ζητηθούν και άλλες εξηγήσεις. Φτάσαμε να ακούσουμε ότι συντάχθηκε ένα μνημόνιο από κάποιους νομικούς. Μπορεί να μας πει ποιοι νομικοί το συνέταξαν και ποιο το υπέγραψαν; Ποιας πλευράς τα συμφέροντα εξυπηρετούσαν. Σε περίπτωση που προκύψουν αξιώσεις από ένα τέτοιο μνημόνιο, θα γίνει ενδελεχής έρευνα της εγκυρότητας του, των χρημάτων, της υπάρξης παραστατικών και ο καταλογισμός θα γίνει σε όσους έχουν παραβεί τον νόμο.

Τι είδαμε; Είδαμε την περηφάνια σε μία διαφάνεια που έπαιζε πίσω από τον κ. Κάλας, την ώρα της παρουσίασης. Είδαμε την περηφάνια του λαού του ΑΡΗ, αλλά αυτός δεν είδε εσάς να φεύγετε από διάφορα μέρη με σκυμμένο το κεφάλι. Εγινε μία αναφορά στην ανάπτυξη των υποδομών.

Δεσμευόμαστε ότι η ομάδα θα είναι στη Β΄Εθνική και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Σούπερ Λιγκ. Όσοι θέλουν να σκέφτονται παρασκήνια εμείς έχουμε την δύναμη να τα πολεμήσουμε. Έχουμε την οργάνωση για να ανταποκριθούμε. Έχουμε έτοιμα όλα τα πλάνα. Ουρά παικτών για να παίξουν στον ΑΡΗ. Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στα ονόματα είναι μόνο θετικές. Η πρωτοβουλία μας έρχεται να ενώσει τον ΑΡΗ και να σπείρει την διχόνοια. Ο ορίζοντας ο δικός μας δεν είναι αυτός της Β Εθνικής.

Είμαστε περαστικοί. Θα μας δουν και θα μας ξεχάσουν. Προσπάθησαν με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με ψευδείς περιστατικά και κινδυνιολογία να μας βλάψουν. Η διοίκηση και όλη η λειτουργία θα τεθεί σε έμπειρους τεχνοκράτες. Κανείς δεν θα μπλέκει στα πόδια του άλλου. Οι ρόλοι είναι διακριτοί, η οργάνωση θα είναι πετυχημένη. Οι υποδομές παρέρχονται στην ομάδα. Είναι η ζωή και η συνέχεια της ομάδας. Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα θα οργανωθεί για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της.

Εγγυόμαστε την ανεξαρτησία του ΑΡΗ. Δεν δεχόμαστε να είμαστε ακόλουθοι κανενός. Τώρα η ομάδα είναι σε ένα άρμα, με στάση πολεμική στα θεσμικά όργανα. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη και τα θερμικά όργανα θα μας σέβονται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι υπάρχουν χορηγικές συμφωνίες για τα άλλα τμήματα του συλλόγου, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ».

Προτεινόμενα Άρθρα