"Ας αποφασίσει ο κόσμος ποια παράταξη είναι η πιο ικανή"

από AllAboutARIS

"Ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να μην ανέβει".

Ο Αλέκος Κατσιαούνης τόνισε:

«Ακόμα για προγράμματα που δεν έχουν εφαρμοστεί και για Γερμανούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Είναι 20 Ιουλίου και ακόμα είμαστε στην Γ’ Εθνική. Η πλευρά του Νίκου Αρβανιτίδη, είναι ξεκάθαρη. Με εμάς, υπάρχει εγγύηση ότι η ομάδα θα είναι στην Β’ Εθνική.
Ο Ντίνος Κούης είπε όταν τελειώσει η ΓΣ, να φύγουμε αγκαλιασμένοι. Κάνεις λάθος, γιατί ο κ. ΚαλαΪτζίδης είναι στα δικαστήρια με δύο παλαιμάχους του ΑΡΗ. Τον παρακαλάμε και δεν παίρνει την απόφαση πίσω. Η παράταξη μας, έχει μιλήσει με επτά παίκτες Σούπερ Λιγκ και με δύο παίκτες που φόρεσαν παλιά την φανέλα του ΑΡΗ. Ποια παράταξη είναι ικανή να δώσει όραμα στον Αρειανό; Βάλτε την λογική σε μία ζυγαριά. Αυτή είναι του κ. Αρβανιτίδη.

Υπάρχουν κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, που θέλουν τον ΑΡΗ μικρό. Ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να μην ανέβει. Ας αποφασίσει ο κόσμος ποια παράταξη είναι η πιο ικανή. Υπάρχει έτοιμο αθλητικό κέντρο που έχουμε κλείσει και ποδοσφαιριστές έτοιμοι για να κλείσουν. Προσπαθώ να καταλάβω την ικανότητα της μίας και της άλλης διοίκησης. Αν είναι πιο ικανός ο κ. ΚαλαΪτζίδης, θα πάρουμε την πλευρά του. Αλλά αυτό που ζήσαμε φέτος, δεν έχει όριο. Τα ζήσαμε. Εμείς πήγαμε στον Ακροπόταμο και το Αγιονέρι. Ας βάλει ο Αρειανός τα πράγματα σε μία ζυγαριά και να αποφασίσει».

Προτεινόμενα Άρθρα