Έντονος διάλογος Χατζηιωάννου-Αρβανιτίδη

από AllAboutARIS

Ο νομικός του Ερασιτέχνη πήρε το λόγο αρχικά και απηύθυνε ερωτήσεις στην πλευρά του κ. Αρβανιτίδη.

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου είπε τα εξής:

«Ακουσα με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των δύο πλευρών. Ο κ. Γκιρτζίκης δήλωσε ότι όλα τα κενά θα καλυφθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Εσείς, για ποιο πράγμα δεσμεύεστε;

Θέλω να ρωτήσω τι σκέφτεται ο καθένας για το χρέος των 30 εκατ. που βαραίνει τον ΑΣ. Ο κ. Κάλας είπε την θέση του, αλλά δεν την αντιλήφθηκα. Να πουν για τα ποσοστά στον ΑΣ και για τις ακαδημίες. Και έρχομαι τώρα στις ερωτήσεις που θέλω να κάνω στον κ. Αρβανιτίδη. Αλλά απαιτώ να τις απαντήσεις ο ίδιος προσωπικά.

Πρώτη ερώτηση. Εκτός της θητείας του στο ΔΣ της Βέροιας ως απλό μέλος, αν αυτός και το τιμ του έχουν εμπειρία διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα. Δεύτερη ερώτηση είναι για ποιο διάστημα διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Βέροια».

Η απάντηση του κ. Αρβανιτίδη: «Αλλοι ήταν μπροστά κε Χατζηιωάννου στο ματς της Βέροιας με τον ΑΡΗ και παρακαλούσαν να συνεχιστεί».

Ο κ. Χατζηιώαννου επέμεινε«Θέλω να ρωτήσω τον κ. Αρβανιτίδη αν ήταν στο ΔΣ της ομάδας, την περίοδο που έγινε το Ολυμπιακός-Βέροια, το οποίοι θεωρείται χειραγωγημένο».

Άμεσα αντέδρασε ο Αλέκος Κατσιαούνης τονίζοντας: «Ο κ. Καλαϊτζίδης είπε σε ραδιόφωνο της πόλης, ότι αν πρέπει να συμμαχήσει με τον ΠΑΟΚ, θα το κάνει».

Προτεινόμενα Άρθρα