Αγωγές Παπαζαχαρία σε ΠΑΕ και… πρώην!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μέσω του νομικού του συμβούλου κ. Παναγόπουλου κατέθεσε αγωγή για τα δεδουλευμένα του και στρέφεται κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και των φυσικών προσώπων που διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται υπό εκκαθάριση, αλλά τα προβλήματα για τους πρώην διοικούντες στην ουσία τώρα ξεκινούν. Μετά τις πρωτόδικες καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, φαίνεται ότι νέα βάσανα ξεκινούν για τα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια και άλλοι έχοντας μεγαλύτερη ευθύνη και άλλοι σαφέστατα μικρότερη πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές δικαστικές περιπέτειες.

Ο γνωστός και μή εξαιρετέος κ. Παναγόπουλος ως εκπρόσωπος του Γρηγόρη Παπαζαχαρία κατέθεσε αγωγή εναντίον της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και διοικούντων της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Για την ΠΑΕ η κατάσταση η…λύση θεωρητικά είναι η εκκαθάριση- αν και είναι βέβαιο ότι ειδικά ο συγκεκριμένος νομικός θα βρεθεί όπως και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις απέναντι-. Στην αγωγή συμπεριλαμβάνεται και η Λίγκα (λόγω των εκχωρήσεων των τηλεοπτικών), αλλά το θέμα είναι αλλού…

Το θέμα είναι ότι ανοίγει ο χορός με αγωγές από πρώην παίκτες που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, πλέον όχι μόνο από την ομάδα, αλλά και από τα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS η πλευρά Παζαχαρία έχει στραφεί κατά των διοικήσεων των Αθανασιάδη, Ζαμπέτα και Ηλιάδη. Στην αγωγή δεν έχει επιβεβαιωθεί αν συμπεριλαμβάνονται και άλλοι διοικούντες, που διοίκησαν στο διάστημα κατά το οποίο ο Παπαζαχαρίας αγωνίστηκε στην ομάδα είτε πρίν είτε μετά από όσους έχουν μηνυθεί ήδη. Άξιο αναφοράς είναι ότι η διοίκηση Ηλιάδη είχε κάνει εκχώρηση τηλεοπτικών που όμως δεν κάλυψε τις οφειλές (εκχώρησε παραπάνω από όσα πήρε τελικά η ομάδα) με αποτέλεσμα πλέον ο παίκτης να κινείται νομικά.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Παπαστεριανός ή ο Καπετάνος που επίσης εκπροσωπούται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ, που σνεργάζεται με τον συγκεκριμένο νομικό κ. Παναγόπουλο δεν έχουν κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της ΠΑΕ ή των φυσικών προσώπων που διοίκησαν τα χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα