«Προχωράω χωρίς μνημόνιο!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ομογενής μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε περί μνημονίου, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάσο Οικονόμου, ότι θα προχωρήσει χωρίς μνημόνιο, γιατί αυτό απαιτείται για την άμεση ενίσχυση της ομάδας

Λίγο πριν τις 12 ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας… και όχι μόνο, με θέμα συζήτησης το πολύκροτο μνημόνιο που ήταν να υπογραφεί ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την πλευρά Κάλας.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, λαμβάνοντας ως σημαντικό δεδομένο και τις πιέσεις μερίδας του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι κάποιο σημείο φαίνονται ότι δεν υπάρχει λύση, μέχρι που υπήρξε η παρέμβαση που άλλαξε τα δεδομένα. Αυτή του Αλεξ Κάλας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάσο Οικονόμου και γνωστοποίησε την απόφαση του να προχωρήσει χωρίς μνημόνιο, έχοντας ενημέρωση και για τα όσα είχαν προηγηθεί. «Προχωράω χωρίς μνημόνιο. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλό της ομάδας και η ενίσχυση του ρόστερ. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο», είπε συγκεκριμένα ο Κάλας στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Με αυτήν την κίνηση, ο Κάλας ουσιαστικά διαψεύδει τα αναληθή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιέσεις του ίδιου και του αδελφού του σχετικά με την υπογραφή του μνημονίου, το οποίο είχε προαναγγείλει ο ΑΣ πριν την τελευταία ΓΣ.

Η κρίσιμη ημερομηνία πλέον για τον Κάλας και τον κάθε ενδιαφερόμενο, είναι το άνοιγμα του μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί θα φανεί ποιος έχει το χρήμα και ποιος θα μείνει στα λόγια. 

Προτεινόμενα Άρθρα