Οι δυο τους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις τοποθετήσεις των δύο ανδρών αναμένουν αύριο οι φίλοι του ΑΡΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει και πλέον απομένουν κάτι παραπάνω από 24 ώρες, μέχρι την ΓΣ που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Καρυπίδης και Αρβανιτίδης. Αυτές είναι οι δύο πλευρές -τουλάχιστον για την ώρα- που θα διεκδικήσουν αύριο το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα αναλάβουν την ευθύνη της επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ με… συνοπτικές διαδικασίες, αφού μετά την περσινή σεζόν, δεν υπάρχουν περιθώρια να… πεταχτεί στα σκουπίδια ακόμη μία. 

Αύριο το μεσημέρι λήγε η διορία που έχει δώσει ο ΑΣ για την κατάθεση όποιου ενδιαφέροντος υπάρχει και οι δύο επιχειρηματίες λογικά θα ανταποκριθούν, ώστε λίγες ώρες αργότερα να παρουσιαστούν ενώπιον του σώματος της ΓΣ και να παρουσιάσουν το πλάνο τους για την ομάδα. 

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, ωστόσο αμφότερες υποστηρίζουν ότι είναι έτοιμες για να «τρέξουν» τον ΑΡΗ από την ερχόμενη Τρίτη. Η πλευρά Αρβανιτίδη βέβαια έχει κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον ΑΣ, όχι όμως και ο κ. Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της Βέροιας δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τα μέλη του Ερασιτέχνη και έτσι το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην αυριανή ΓΣ. 

Προτεινόμενα Άρθρα