«Ο Αρβανιτίδης θα φέρει ηρεμία και ασφάλεια»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Αρβανιτίδη, εν όψει της σημερινής Γενική Συνέλευσης

Την σιγουριά του ότι η πλευρά Αρβανιτίδη θα πετύχει στον ΑΡΗ εξέφρασε ο Αλέκος Κατσιαούνης, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας τόνισε ότι ο κ. Αρβανιτίδης έχει έτοιμο πλάνο για την ομάδα, δεν μπήκε όμως σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας τα υπόλοιπα για τηην Γενική Συνέλευση που θα γίνει το βράδυ.

Για τον Νίκο Αρβανιτίδη: «Βλέπω τον κ. Αρβανιτίδη να είναι κοντά στις εξελίξεις, να μην έχει εγκαταλείψει τα πιστεύω του και να ξέρει τι πρέπει να κάνει για τον ΑΡΗ».

Μιλάμε για έναν σύλλογο πονεμένο και τεράστια προβλήματα. Το θέμα είναι να αναλάβει ένας άνθρωπος, που θα οδηγήσει την ομάδα σε ήρεμα νερά. Ποιος θα είναι ο πιο ικανός, που θα μας δώσει ηρεμία και ασφάλεια. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του, είναι άνθρωποι οι οποίοι θα καταφέρουν τα παραπάνω».

Για την προσδοκία του κόσμου ότι η πλευρά Αρβανιτίδη θα ανέβαζε την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Κάλας: «Αυτό που είχε υποστηρίξει στην προτελευταία συνέλευση, ήταν ότι θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ΑΡΗ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν. Αν ο κόσμος δεν είχε επιλέξει την πλευρά Κάλας, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για την έλλειψη παραγόντων στον σύλλογο: «Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν ικανά στελέχη, που θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι. Πρέπει να βρούμε άτομα που θα βάλουν πάνω απ’ όλα τον σύλλογο».

Για το πλάνο της πλευράς Αρβανιτίδη: «Το μόνο για το οποίο είμαι πεπεισμένος, είναι ότι υπάρχει τρόπος για να αλλάξει κατηγορία η ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Εχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις ώστε να συγκροτηθεί η ομάδα, που θα ανεβάσει τον ΑΡΗ κατηγορία. Η οργάνωση θα είναι σε τέτοιο επίπεδο. Υπάρχουν συνεχόμενες συζητήσεις με παίκτες και προπονητές επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Από την στιγμή όμως δεν έχεις ακόμα την ομάδα, δεν είναι σωστό να προχωράς σε ανακοινώσεις».

Για τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ: «Οι παίκτες έχουν την διάθεση να μείνουν. Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με αυτούς. Οι πιο πολλοί θέλουν να παραμείνουν ακόμα και στον ΑΡΗ της Γ’ Εθνικής. Παίρνουν μία γενναία απόφαση. Παράλληλα, θα ανακοινώνονται καθημερινά ποδοσφαιριστές και κάποια μεγάλα ονόματα μπορώ να πω. Είμαστε στο… παρά πέντε να πούμε με τον προπονητή, το όνομα του οποίου είναι πιθανό να ανακοινώσουμε το απόγευμα».

Για την πλευρά Καρυπίδη: «Ξαφνικά σε δέκα ημέρες έγιναν πράγματα, που με έχουν εντυπωσιάσει. Εμφανίστηκε ο κ. Καρυπίδης και έχει πει διάφορα. Δεν πρέπει να υπάρχει μία ταυτότητα στην οποία ίσως να πρέπει να γράφει και ΑΡΗΣ; Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω έτσι κι αλλιώς».

Για την εκκαθάριση: «Είπαμε στον ΑΣ τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε. Θα αναλάβουμε την εκκαθάριση κανονικά».

Για τις συζητήσεις με τον ΑΣ: «Η συνάντηση που έγινε την περασμένη Πέμπτη, έγινε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν υπήρχε καμιά στιγμή που να ξέφυγε η κατάσταση. Κινήθηκε σε καλά η συζήτηση».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να έρθει μαζικά, να ακούσει, να προβληματιστεί και να πάρει την σωστή απόφαση για τον σύλλογο. Η συνέλευση είναι πολύ κρίσιμη και πρέπει να υπάρξει ηρεμία, για να ακουστούν όλοι».

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα