Έπεσαν οι μάσκες με Κάμπος…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η πλευρά Αρβανιτίδη διερεύνησε την περίπτωση του έμπειρου Βραζιλιάνου τεχνικού, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ξένος προπονητής (μη κοινοτικός) δεν μπορεί να δουλέψει στην Γ εθνική

Το θέμα που καίει τον ΑΡΗ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτό του προπονητή και της στελέχωσης της ομάδας με παίκτες. Σε καθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ χρειάζεται έναν προπονητή ικανο και γνώστη της κατηγορίας ή με προυπηρεσία τέτοια που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις δυσκολίες. 

Όλοι θυμούνται τι έγινε πέρσι με την περίπτωση του Κάμπος και την κατάηξη της υπόθεσης.Ο λαικισμός πάντα…πουλάει αλλά κάποια στιγμή η αλήθεια είναι αυτή που ξεσκεπάζει τα πάντα. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου εί ναι ξεκάθαρο ότι η αγάπη του κόσμου για αυτόν έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης στην κότρα συγκεκριμένων ανθρώπων με την οικογέεια Καλαιτζίδη.

Για κάποιους το θέμα είναι ο Γαλανός, για κάποιους άλλους ο Καλαιτζίδής ή ο Αρβανιτίδης. Ανάλογα παίρνουν θέση για την μία ή ττην άλλη υπόθεση που προκύπτει. Στην περίπτωση Κάμπος όλοι θυμούνται τι έγινε και για ποιο λόγο αποχώρησε.

Στο AllAboutARIS παραθέτουμε γεγονότα και το γεγονός σήμερα είναι ότι η πλευρά Αρβανιτίδη διερεύνησε το κατα πόσο μπορεί να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, που σε κάθε περίπτωση θα ήταν μία αξιόλογη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Διαπίστωσαν στην επικοινωνια που είχαν με την ΕΠΟ, ότι αυτό δεν γίνεται γιατί απαγορεύεται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας αλλοδαπός μη κοινοτικός προπονητής. Ο Κάμπος, λοιπόν, δεν μπορεί να έρθει στην ομάδα γιατί είναι Βραζιλιάνος και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο AllAboutARIS η πλευρά των επιχειρηματιών, που τρέχουν το πρότζεκτ: “Στο συγκεκριμένο θέμα συναντήσαμε τοίχο. Δεν γίνεται βάση κανονισμών και δεν υπάρχει και κάποιο παραθυράκι για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εξετάζουμε τις υπόλοιπες λύσεις”. Πόσο πιο ξεκάθαρα να είναι ορισμένα πράγματα;

Προτεινόμενα Άρθρα