Ψήνεται αλλαγή;

από AllAboutARIS

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ψάχνει νέο χορηγό, για το καινούργιο τμήμα εξεδρών που ετοιμάζει στο Άνφιλντ, πηγές όμως από την Αγγλία αναφέρουν, πως ίσως και οι ιδιοκτήτες να θέλουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο!

Ο όμιλος Fenway Sports Group αγόρασε το2010 την ιστορική Λίβερπουλ, έναντι 300 εκατ. λιρών, με στόχο την άμεση αποκατάσταση του ονόματός της, μιας και για πολλά χρόνια, έμενα μακριά από τα πρωαθλήματα!

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να αλλάζει, και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς ίσως και να ψάχνει τους επόμενους!

Για την ώρα, πρώτο μέλημα είναι η εύρεση χορηγού, που θα δώσει το όνομά του στο νέο τμήμα που ετοιμάζεται στο Άνφιλντ, το οποίο θα αυξήσει σε 54.000 τις διαθέσιμες θέσεις και θα είναι έτοιμο την επόμενη σεζόν.

Αν και έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη, αυτά του γενικού διευθυντή των ”Κόκκινων”,Μάικλ Γκόρντον, η διοίκηση δεν ψάχνει επενδυτές αλλά συνεργάτες, όπως για παράδειγμα για το κομμάτι της επέκτασης, που βρίσκεται υπό εργασία.

Πάντως, έχε διαρρεύσει πως οι αμερικανοί είναι ανοιχτοί στο να πουλήσουν την ομάδα και να επικεντρωθούν σε άλλες επενδύσεις τους, όπως η αμερικανική ομάδα μπέιζμπολ Μπόστον Ρεντ Σοξ και η εφημερίδα της πόλης, Μπόστον Γκόουμπ!

Προτεινόμενα Άρθρα