Με ηγέτη τον Ντούνη

από AllAboutARIS

Εξαιρετικό ματς από τον εξτρέμ του ΑΡΗ, πολύ καλό το δίδυμο Ρόβα, Καζναφέρη στα χαφ και από κοντά Νλουντούλου, Γεωργιάδης .

ΤΖΙΝΑΡ: Δεν είχε και πάλι δουλειά αφού δεν απειλήθηκε. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον δεξιό μπακ των κιτρίνων που έκανε αμέτρητες κούρσες από τα δεξιά, συνεργάστηκε άψογα με τον Ντούνη με τον οποίο φαίνεται ότι αποκτούν χημεία, όπως φάνηκε και στην ασιστ του στο πρώτο γκολ.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Έπαιξε πολύ καλά τον Στεφανίδη που έμεινε ακίνδυνος να κινείται εκτός περιοχής ενώ σε 1-2 περιπτώσεις, μια κεφαλιά και ένα γύρισμα που κόπηκε τελευταία στιγμή βοήθησε και μπροστά.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρώτη εμφάνιση για τον πολύπειρο αμυντικό που δεν είχε προβλήματα δείχνοντας στον Αναστόπουλο ότι αν και οδεύει στα 38 είναι μια αξιόπιστη λύση όποτε τον χρειάζεται.

ΜΠΡΑΒΟ: Σοβαρό και μετρημένο παιχνίδι από τον πολύπειρο ισπανό που δεν αντιμετώπισε προβλήματα παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στη θέση του αριστερού μπακ.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ σοβαρό και μετρημένο παιχνίδι από τον αμυντικό μέσο του ΑΡΗ που χωρίς να χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Μοίρασε απλά και σωστά το παιχνίδι, χωρίς λάθη.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πολύ τρέξιμο και τέταρτο σερί 90λεπτο για τον βιονικό αρτινό μέσο που δεν έχει πάρει ανάσα. Πανταχού παρών στα χαφ, έκοψε πολλές μπάλες, κυνήγησε άλλες τόσες, μοίρασε απλά και σίγουρα το παιχνίδι και είχε και ένα καλό σουτ. Πρέπει απλά να πατάει πιο συχνά περιοχή.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Καταπληκτικό ματς από τον 23χρονο παίκτη που ήταν με διαφορά ο MVP του ΑΡΗ. Εκανε ό, τι ήθελε από την δεξιά πλευρά, έβαλε γκολ και δημιούργησε το δεύτερο ενώ ήταν απόλυτα συνεπής και στις επιστροφές του δίνοντας βοήθειες στον Γεωργιάδη. Κάθε ματς θα γίνεται και καλύτερος.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Πήρε τον ρόλο του Τάτου στην ενδεκάδα και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πολύ. Είχε αρκετή διάθεση, έτρεξε πολύ, είχε ένα πολύ καλό αριστερό σουτ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και κάποιες ημιτελείς προσπάθειες. Εχει δυνατότητες, χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο προσαρμογής.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του σημερινού ΑΡΗ μετά τον Ντούνη. Τον βοήθησε το γεγονός ότι ήταν ξεκούραστος αφού δεν έπαιξε την Τετάρτη. Πήρε πολλές προσπάθειες, έδειξε κάποιες στιγμές το ταλέντο όπως στην καταπληκτική κάθετη πάσα στον Γεωργιάδη στο πρώτο γκολ. Πρέπει όμως να απειλεί εστία περισσότερο.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Το πρώτο κακό ματς από τον επιθετικό του ΑΡΗ που φάνηκε να του λείπει η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό. Δεν τον αισθάνθηκε η άμυνα του Αγιονερίου και αντικαταστάθηκε από τον Κυβελίδη.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Η χρυσή αλλαγή αφού μόλις μπήκε έβαλε το δεύτερο γκολ κινούμενος εκεί όπου πρέπει να είναι ο σεντερ φορ για να πάρει την πάσα του εξτρέμ. Πήρε το αίμα του πίσω για την απίστευτη ευκαιρία που έχασε την Τετάρτη.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Εξελίσσεται σε ρολίστα για τον Αναστόπουλου. Μπήκε όταν ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε για να παίξει τρίτος χαφ και να κλείσει χώρους.

ΝΤΟΓΟΣ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα