«Αυτός ο ΑΡΗΣ, δύσκολα θα χάσει κάπου…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πιστεύω θα πάει… τρένο η ομάδα»

Στον αγώνα με το Αγιονέρι, ο ΑΡΗΣ απώλεσε το προβάδισμα του για μόλις έναν λεπτό. Και αυτό, λόγω του ωραίου τέρματος που πέτυχε ο Ευθύνης Καρασίμος για τους γηπεδούχους στο 75ο λεπτό.

Ο αρχηγός του Αγιονερίου και πρώην μέσος της Κ-20 του ΑΡΗ, μίλησε στο AllAboutARIS για την χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων και έπλεξε το εγκώμιο των «κίτρινων», προβλέποντας ότι πολύ δύσκολα θα απολέσουν βαθμούς φέτος.

«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ ήταν το φαβορί, αλλά τον κοιτάξαμε στα μάτια και χτυπήσαμε στα ίσια το ματς, φτάνοντας και στην ισοφάριση. Μείναμε στο γκολ που πετύχαμε, για αυτό και με την σέντρα έγινε το 1-2 του ΑΡΗ», είπε αρχικά ο Καρασίμος και συνέχισε αναφορικά με την άμεση αντίδραση των «κίτρινων» στο γκολ που πέτυχε ο ίδιος. «Φάνηκε κουρασμένος από το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά έδειξε χαρακτήρα όταν έπρεπε και πήρε την νίκη. Είχε ελλείψεις, όμως δεν ήταν αρκετές για να μην φανεί η δεδομένη ποιότητα του μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά το φετινό έργο του ΑΡΗ, ο νεαρός μέσος προέβλεψε ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολο. «Πιστεύω ότι θα πάει τρένο. Αυτός ο ΑΡΗΣ, δύσκολα θα χάσει κάπου, ειδικά από την στιγμή που μετράει μόνο νίκες, ενώ ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Μακάρι να επιστρέψει γρήγορα στην φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από την Σούπερ Λιγκ».

Προτεινόμενα Άρθρα