Ο… παραγωγικός πάγκος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάθε αλλαγή και… γκολ

Το χθεσινό γκολ του Ν’Λουντούλου στην Κοζάνη, ήρθε για να επιβεβαιώσει κάτι που ξεκίνησε ως… φαινόμενο και πλέον γίνεται συνήθεια στον φετινό ΑΡΗ. Ποιο; Ο… παραγωγικός του πάγκος.

Στα οκτώ επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει οι «κίτρινοι, μετρούν συνολικά 16 γκολ. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι τα έξι από αυτά, δηλαδή περίπου τα μισά, έχουν επιτευχθεί από παίκτες που προήλθαν από τον πάγκο στην διάρκεια των αγώνων. 

Η αρχή έγινε την 1η αγωνιστική, με το τέρμα του Μάρκου Ντούνη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Κρύα Βρύση. Ακολούθησε το νικητήριο γκολ του Μάουρο Πόι στην Καβάλα, του Λεωνίδα Κυβελίδη στο Κιλκίς, ενώ την περασμένη εβδομάδα ο Καπνίδης ήρθε από τον πάγκο για να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΑΡΗ, στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης. Τελευταίος… θύτης είναι ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, ο οποίος σκόραρε το τρίτο τέρμα της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και φυσικά το χθεσινό γκολ επί της Κοζάνης. 

Ολοι οι παραπάνω παίκτες φυσικά, μπορούν να έχουν κάλλιστα θέση βασικού, κάτι που έχει γίνει κιόλας. Καπνίδης και Ντούνης για παράδειγμα, έχουν σκοράρει και ως βασικοί. Ακόμα όμως και ως αλλαγές, έκαναν αυτό που έπρεπε και δικαίως δίνουν στον πάγκο του ΑΡΗ τον χαρακτηρισμό του… παραγωγικού. 

Προτεινόμενα Άρθρα