Ατομικό ο Ν’Λουντούλου, φιλικό με ΑΟ Καρδίας αύριο

από AllAboutARIS

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις.

Η ενημέρωση από το arisfc.gr αναφέρει:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις (να θυμίσουμε ότι χθες το απόγευμα προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου).

Η προπόνηση έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (22/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ακολούθησε σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς έχει αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, «σουβενίρ» από τον αγώνα στο Σιδηρόκαστρο. Η κατάσταση του 23χρονου Γάλλου ακραίου μεσοεπιθετικού δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα (υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου), σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα). 

Για το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον ΑΟ Καρδίας (ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ), ο οποίος θα είναι κεκλεισμένων των θυρών (15:30)”.

Προτεινόμενα Άρθρα