Το μεγάλο στοίχημα του Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Το παράπονο για την μικρή ως σήμερα προσέλευση του κόσμου και ο στόχος της μαζικής επιστροφής στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε μια αποστροφή του λόγου του στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας με την Stoiximan, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξωτερίκευσε ένα μικρό παράπονο που έχει για το διάστημα που είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και παράλληλα προέταξε τον στόχο που έχει ως επικεφαλής της προσπάθειας αναγέννησης του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα. Μίλησε για την μικρή σχετικά προσέλευση του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης την οποία ασφαλώς δικαιολόγησε και έδειξε να κατανοεί.

Από την άλλη όμως δεν παύουν τα φετινά νούμερα των εισιτηρίων πόρτας να κυμαίνονται σε επίπεδα που δεν περιποιούν τιμή για τον ΑΡΗ. Με την Καλαμαριά για παράδειγμα κόπηκαν μόλις 1500, κάτι παραπάνω με Ηρακλή Αμπελοκήπων και πάει λέγοντας. Ο στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη, που τον έχει συζητήσει και με τον ερασιτέχνη είναι να βλέπει το νούμερο αυτό να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Να επιστρέψει σταδιακά η μεγάλη μάζα των απογοητευμένων φίλων της ομάδας. Ο ίδιος φυσικά δεν παραλείπει να λέει στους συνεργάτες του ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται από μόνο του.

Χρειάζονται και από την διοίκηση οι ενέργειες που θα πείσουν τον κόσμο ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Καλύτερη ομάδα, ηχηρές μεταγραφές, οικονομική ευμάρεια, οργανωμένη διοίκηση, καλύτερες εγκαταστάσεις, εμπορική αντεπίθεση εκμετάλλευσης του brand name που λέγεται ΑΡΗΣ. Στόχοι που όπως λέει δουλεύονται καθημερινά ώστε οι κίτρινοι κάθε μήνα να κάνουν και ένα βήμα προς τον απώτερο στόχο της… πληρότητας του Κλεάνθης Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα