Δίνει ρυθμό σε Σιδεράκη

από AllAboutARIS

Δεύτερο σερί παιχνίδι βασικός ο Σιδεράκης που μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια φιλοδοξεί να κατοχυρώσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Μια από τις ελάχιστες διαφοροποιήσεις του Νίκου Αναστόπουλου στην ενδεκάδα και μάλιστα χωρίς να υπαγορεύεται από κάποια τιμωρία ή τραυματισμό είναι η επιλογή του να χρησιμοποιεί τον Γιάννη Σιδεράκη κάτω από τα δοκάρια αντί του Τζινάρ. Ο έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Πτολεμαίδα για δεύτερο σερί παιχνίδι και τρίτο συνολικά κάνοντας ξεκάθαρη την πρόθεση του έλληνα τεχνικού να του δώσει παιχνίδια.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με βασικό τον Τζινάρ, εσχάτως έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Σιδεράκη, να του δώσει παιχνίδια αφού ο τερματοφύλακας βρίσκει ρυθμό λόγω ιδιαιτερότητας θέσης μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Σιδεράκης με εξαίρεση μια λανθασμένη έξοδο που έκανε ήταν καλός και 2-3 πολύ θετικές επεμβάσεις στο διάστημα της πίεσης των γηπεδούχων. Δεν αποκλείεται η επιλογή του Αναστόπουλου να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Τζινάρ καλύπτει θέση ξένου κάτι που τον δυσκολεύει τώρα που επέστρεψε και ο Κόκε.

Προτεινόμενα Άρθρα