Ανεβάζει ρυθμούς ο Γεωργιάδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα νέα σημερινής προπόνησης του ΑΡΗ

Μέρος της σημερινής προπόνησης του ΑΡΗ ακολούθησε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Καμπανιακό (29/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό 2007 ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης από σήμερα άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και ακολούθησε μέρος από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Προτεινόμενα Άρθρα