Ενα γκολ, πολλοί αριθμοί… (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Ισπανός, αν και χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν… 2 χιλιάδες μέρες

Το γκολ του Σέρχιο Κόκε ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα σημεία αναφοράς του χθεσινού αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα. Αλλωστε ήταν το πρώτο του μετά την επιστροφή του στην ομάδα, έχουν όμως προηγηθεί κι άλλα. Και είναι αρκετά…

Το τέρμα του Ανδαλουσιανού «συνοδεύεται» από κάποιους αριθμούς, οι οποίοι παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον. Αριθμοί που «πάγωσαν» στο πέρασμα των χρόνων, πλέον όμως… ενεργοποιούνται ξανά, μετά το χθεσινό γκολ. Πάμε να τους δούμε.

*Το τέρμα που σημείωσε χθες ο Κόκε, ήταν το υπ’ αριθμόν 40 με την φανέλα του ΑΡΗ. Στις πέντε σεζόν που αγωνίστηκε στους «κίτρινους», σκόραρε 25 φορές στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο και 9 στην Ευρώπη, σε σύνολο 177 αγώνων.

*Ο Κόκε βρήκε ξανά δίχτυα με τον ΑΡΗ μετά από 1.715 ημέρες. Τελευταίο του γκολ ήταν στην εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, στις 3 Απριλίου του 2011, ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα απέναντι στους Αρκάδες. Δέκα ημέρες πριν αποχωρήσει από την ομάδα για τις ΗΠΑ και την ομάδα του Χιούστον.

*Το τελευταίο του γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στην νίκη επί των Κρητικών με 2-1, στις 14 Φεβρουαρίου του 2010, 2.128 ημέρες πριν το χθεσινό. «Διαβολική» σύμπτωση το γεγονός ότι και τότε σκόραρε στην εστία μπροστά στην θύρα 3 και μάλιστα με σουτ εκτός περιοχής, όπως και χθες. 

Θυμηθείτε στην Yellow TV το τελευταίο τέρμα του Κόκε με την φανέλα του ΑΡΗ, όπως και την τελευταία φορά που σκόραρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν το χθεσινό του γκολ. 

Προτεινόμενα Άρθρα