Πάντα σε ετοιμότητα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι είναι ο έμπειρος στόπερ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του φέτος

Τα φώτα στο χθεσινό παιχνίδι έπεσαν δικαιολογημένα πάνω στον Σέρχιο Κόκε, κατά γενική ομολογία όμως όλοι οι παίκτες έπιασαν πολύ καλά επίπεδα απόδοσης απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα. Κάτι που μαρτυράει η εικόνα του αγώνα και το τελικό 4-1.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται φυσικά και ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος μαζί με τον Κόκε ήταν τα δύο νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα. Ο έμπειρος αμυντικός κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μέλισσά που έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του ΑΡΗ απέναντι στην ομάδα της Φλώρινας. 

Ο Σαμαράς ανταποκρίθηκε πολύ καλά απέναντι στην γρήγορη επιθετική γραμμή του Φιλώτα και συνεργάστηκε σωστά με τον Ιντζίδη, καταγράφοντας και κάποιες σημαντικές επεμβάσεις. Και όλα αυτά, την ώρα που φέτος δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες έχοντας μπροστά του Μπράβο, Μελισσά και Ιντζίδη. Παρόλα αυτά έδειξε ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα και ότι μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του. Εμπειρία που είναι χρήσιμη σε αυτές τις κατηγορίες.

Προτεινόμενα Άρθρα