«Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο μπακ των «μαυραετών», για την νίκη της ομάδας του επί του ΑΡΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Για τον αγώνα: «Ο ΑΡΗΣ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογική της θέση. Ημασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε αρκετό χρονικό διάστημα για να το κάνουμε αυτό. Μας βοήθησε σίγουρα και το ρεπό που είχαμε. Προσεγγίσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και με την βοήθεια του κόουτς. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και αιφνιδιάσαμε τον ΑΡΗ.

Στην αρχή, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γαϊδαρτζή. Από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κεντρού. Ο ΑΡΗΣ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και ήταν ανώτερος. Ημασταν νωχελικοί στο πρώτο 20λεπτο, κάτι που μας προβληματίζει, αφού το έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όμως εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις, πετύχαμε το γκολ και στην συνέχεια δεν κινδυνέψαμε, φτάνοντας δίκαια στην νίκη».

Για την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων: «Δεν νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας, αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Εμείς κάναμε κάποια στραβοπατήματα που ήταν εκτός προγράμματος. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Χάσαμε κάποιους βαθμούς και τώρα κοιτάμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος».

Προτεινόμενα Άρθρα