Ο Φαμπιάνο είναι… απόλυτος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για την Κηφισιά αλλά και μία μεγάλη παύση στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στον Οκτώβριο, έπειτα από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλα τέσσερα που προηγήθηκαν στην Ευρώπη.

Με το πέρας και του αυριανού αγώνα θα υπάρχει ένα πρώτο αντιπροσωπευτικό δείγμα της ομάδας σε πολλούς τομείς, συνολικά και ατομικά, μα παίκτες να ξεχωρίζουν είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς λόγους.

Σίγουρα ο Φαμπιάνο Λέισμαν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη κατηγορία, παρόλο που στο “Καραϊσκάκης” χάλασε το σερί των σταθερών του εμφανίσεων.

Ο Βραζιλιάνος είναι ηγέτης της άμυνας του ΑΡΗ για ακόμη μία χρονιά και καθοριστικός σε αρκετές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητος όπως μαρτυρούν και τα λεπτά συμμετοχής του.

Ο έμπειρος στόπερ είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που έχει χάσει δευτερόλεπτο φέτος… Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη έχει μόνο 90λεπτα, κάτι που δεν ισχύει για κανέναν άλλον.

Οι ελλείψεις στη θέση του ως ένα σημείο τον ανάγκασαν να το πάει… non-stop, παράλληλα όμως κρίνεται και απαραίητος λόγω της εικόνας που παρουσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα