«Ο Μπαλοτέλι κατακρίνεται γιατί είναι μαύρος»

από AllAboutARIS

Η Ιταλία είναι έτη φωτός πίσω»

Όποτε αποφασίζει να πραγματοποιήσει δηλώσεις ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα για κάποιον από τους πελάτες του, τα λεγόμενά του έχουν πάντα ενδιαφέρον και ειδικά όταν πρόκειται για το αγαπημένο του παιδί, τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Αυτή τη φορά ο Ραϊόλα αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που ασκείται διαχρονικά για τον επιθετικό της Μίλαν που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ και εντόπισε αυτή τη στάση του κόσμου και των ΜΜΕ στο γεγονός ότι ο Μπαλοτέλι είναι μαύρος και αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί εύκολα η χώρα.

«Ο κόσμος κρίνει έντονα τον Μάριο. Ζει σε μια χώρα που δεν είναι έτοιμη να δεχθεί ότι έχει έναν τόσο καλό παίκτη και είναι μαύρος», είπε στο «Tuttosport» και συνέχισε: «Η Ιταλία είναι έτη φωτός πίσω από τις άλλες χώρες σε αυτό τον τομέα. Υπάρχει ρατσισμός στο ποδόσφαιρο. Οι μαύροι ποδοσφαιριστές αναγκάζονται να προσπαθούν στο διπλάσιο βαθμό απ’ ό,τι οι υπόλοιποι για να αποδείξουν την αξία τους», είπε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο εκ των μεγαλύτερων μάνατζερ του κόσμου.

Προτεινόμενα Άρθρα