Μήλο της έριδας

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι και η Τότεναμ θέλουν να χρησιμοποιούν το "Γουέμπλεϊ" όσο διάστημα θα ανακατασκευάζουν τα γήπεδά τους, με τους "μπλε" να έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτή τη μονομαχία. Δεν τίθεται θέμα …”συγκατοίκησης”!

Το “Γουέμπλεϊ” αποτελεί αντικείμενο μάχης ανάμεσα στις συμπολίτισσες, Τσέλσι και Τότεναμ. Αμφότερες θέλουν να χρησιμοποιήσουν το “σπίτι” της εθνικής Αγγλίας για όσο διάστημα διαρκεί η ανακατασκευή του “Στάμφορντ Μπριτζ” και του “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” αντίστοιχα.

Κατ’ αρχάς, δεν τίθεται θέμα “συγκατοίκησης”, επομένως μόνο μια από τις δυο ομάδες θα νικήσουν σε αυτή την… κούρσα. Αυτή την στιγμή, η Τσέλσι φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο και το πιθανότερο είναι αυτή να χρησιμοποιεί το γήπεδο από το 2017 ως το 2020, για όσο δηλαδή θα διαρκέσει η ανακατασκευή της έδρας της.

Η Τότεναμ με τη σειρά της θέλει το “Γουέμπλεϊ” για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και ίσως αυτό να αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθειά της να πείσει την Ομοσπονδία να της παραχωρήσει το στολίδι του Λονδίνου. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη.

Προτεινόμενα Άρθρα