Και οι παλαίμαχοι δίπλα σε Κυζερίδη (pics)

από AllAboutARIS

Δυο φανέλες για δημοπρασία του Παπασταθόπουλου

Η στήριξη προς το πρόσωπο του Νίκου Κυζερίδη δεν έχει όρια,καθώς αθλητές και όχι μόνο από όλο τον κόσμο έχουν προσφέρει φανέλες και προσωπικά αθλητικά τους είδη,ώστε να συνδράμουν στην παροχή χρημάτων προς το πρόσωπου του παλαίμαχου παίκτη του ΑΡΗ.

Σειρά είχε ο σύλλογος  των παλαιμάχων της ομάδας και ο πρόεδρος του Γιάννης Βένος, οι οποίοι προσφέρουν προς δημοπρασία δυο φανέλες και τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του Νίκου Κυζερίδη.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του οργανισμού CharityIdols:

“Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ και ο πρόεδρος του Γιάννης Βένος, στάθηκαν δίπλα στον Νίκο Κυζερίδη από την πρώτη στιγμή, στηρίζοντας τον στον δύσκολο αγώνα του με την διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού υπέρ του αλλά και με άλλους τρόπους. Η στήριξη αυτή συνεχίζεται, με την παραχώρηση προς εμάς δύο σημαντικών φανελών. Της φορεμένης φανέλας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από το Ευρωπαικό παιχνίδι Γκαμπάλα – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-3 και της φορεμένης φανέλας του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος μέσα στην Τουρκία που έληξε 0-0. Και οι δύο φανέλες σε δημοπρασία τώρα στο www.charityidols.gr”

“Solidarity 4 Ever”

Προτεινόμενα Άρθρα