«Δεν πας στη Γ Εθνική, αλλά στον Άρη»

από AllAboutARIS

«Όλοι θέλουμε να ζήσουμε ένα γεμάτο γήπεδο»

Ο επιθετικός των κίτρινων Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε για πολλά θέματα ανφορικά με την παρουσία του στους κίτρινους και από αυτά βέβαια δεν θα μπορούσε να λήψει η αναφορά στον κόσμο και το μέγεθος της ομάδας.«Εμείς οι ίδιοι,με τις εμφανίσεις θα φέρουμε το κόσμο πίσω στο γήπεδο» ήταν μερικές από τις δηλώσεις που έκανε στο metropolis.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κυβελίδη:

Για την προσπάθεια του Άρη το 2015: «Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους και αυτό απέδωσε καρπούς για αυτό και βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο.»

 
Για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα: «Αυτή η ομάδα χτίστηκε για κάτι παραπάνω, στην αρχή δεν παίζαμε καλά αλλά σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Η κατηγορία δεν επιτρέπει το καλό ποδόσφαιρο, είναι τα γήπεδα διαφορετικά, οι αντίπαλοι.»

 
Για την κατηγορία: «Στο Χαριλάου αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος ενώ στα εκτός είναι μικρά τα γήπεδα και διαφορετικός ο αγωνιστικός χώρος.»

 
Για το αν οι παίκτες έχουν το μυαλό τους την Β Εθνική: « Από την πρώτη στιγμή το σκεφτόμαστε για αυτό ήρθαν τόσο καλοί παίκτες από την αυτή την χρονιά, οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές ούτως ώστε να γνωρίζει ο προπονητής ποιος μπορεί να ανταπεξέλθει και το χρόνου και ποιος όχι.»

 
Για το αν πιστεύει ότι η επιλογή του να πάει στον Άρη ήταν σωστή: «Δεν πας στη Γ Εθνική, αλλά στον Άρη. Για μένα ήταν εύκολη απόφαση.»

 
Για το ότι ο κόσμος δεν επιστρέφει μαζικά στο γήπεδο: «Είναι λογικό ο κόσμος να είναι δύσπιστος μετά την περσινή χρονιά, ο κόσμος διψάει για διακρίσεις και με τις εμφανίσεις μας εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Άρη και όλοι θέλουμε να ζήσουμε ένα γεμάτο γήπεδο.»

 

Για τη σχέση με τον Αναστόπουλο: «Είναι πολύ απαιτητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.»

 
Για τα συμβόλαια των παικτών και αν θα ισχύουν και για του χρόνου: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους, εγώ έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και μακάρι να αποφασίσει ο προπονητής να μείνω και του χρόνου στην ομάδα και γιατί όχι και παραπάνω.»

Προτεινόμενα Άρθρα