Τα είπαν Ψηφίδης-Ορφανίδης

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Συνάντηση για να συζητήσουν τόσο για την συνεργασία των δυο πλευρών, όσο και της ανάγκης συνδρομής στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο Ερασιτέχνης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα

Συνάντηση για να συζητήσουν τόσο για την συνεργασία των δυο πλευρών, όσο και της ανάγκης συνδρομής στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο Ερασιτέχνης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΑΣ κ. Ψηφίδη και τον Σίμο Ορφανίδη που εκπροσώπησε τον Θόδωρο Καρυπίδη(βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης για επαγγελματικούς λόγους).

Η πλευρά του Ερασιτέχνη και δημόσια έχει εκφραστεί θετικά για την συνεργασία με την πλευρά του κ. Καρυπίδη και την συνέπεια του τελευταίου ως προς τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει. Σήμερα ο κ. Ορφανίδης μετέφερε προς τον ΑΣ ότι ο κ. Καρυπίδης πέρα από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ως έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα συνδράμει και σε ορισμένες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΑΣ που αυτή την στιγμή έχει πολλά και διάφορα ανοιχτά θέματα και μέτωπα.

Πλέον το επόμενο ραντεβού θα κλειστεί για τις επόμενες μέρες πιθανότατα με την παρουσία και του ίδιου του κ. Καρυπίδη καθώς υπάρχουν και άλλα ζητήματα που θα πρέπει να δρομολογηθούν μετά την εκδίκαση για την εκποίηση του Ρυσίου στις 21 Γενάρη.

Προτεινόμενα Άρθρα