Επιστρέφει, για να «τελειώνει!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην έδρα της ομάδας από την Πέλλα δοκιμάζονται οι «κίτρινοι», στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για το 2016.

Από την Κρύα Βρύση ξεκινάει η πορεία του ΑΡΗ στον 2ο γύρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα σήμερα στις 15:00 (AlAboutARIS LIVE, Libero 107,4).

Εναν μήνα μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, απέναντι στον Εβρο Σουφλίου (5-0), η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με έναν βασικό στόχο. Να… τελειώνει δηλαδή όσον το δυνατόν πιο γρήγορα με την εξασφάλιση της ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ και μαθηματικά.

Ο 2ος γύρος ξεκινάει όπως τελείωσε ο 1ος για τον «Αναστό»,αφού τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο 58χρονος τεχνικός συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γεωγιάδη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Παυλίδης λόγω ενοχλήσεων και επειδή δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Στην Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ απέφυγε να δείξει ενδεκάδα τις τελευταίες ημέρες. Με δεδομένο όμως τον αποκλεισμό του Μπράβο από την αποστολή, ένα πιθανό σχήμα για σήμερα είναι αυτό με τους Σιδεράκη, Καζναφέρη, Ιντζίδη, Μελισσά, Τσουμάνη, Ρόβα, Τάτο, Πόι, Ντούνη, Κόκε και Κυβελίδη. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το σημερινό ματς, ανάλογα και με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Προτεινόμενα Άρθρα