Συνεχίζει από εκεί που το άφησε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καπνίδης και Ντούνης τα γκολ για τους «κίτρινους»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Την πορεία του προς την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου του συνέχισε ο ΑΡΗΣ με ένα ακόμη τρίποντο, το πρώτο του για το 2016. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν στην Κρύα Βρύση του τοπικού Απόλλωνα με 2-1 και διατήρησαν το +7 από την 2η θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γκολ από τα αποδυτήρια η Κρύα Βρύση… κέρασε την ισοφάριση ο Καπνίδης

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον ΑΡΗ και δευτερόλεπτα μετά την σέντρα πήραν το προβάδισμα με τον Σιδηρόπουλο. Ο εξτρέμ της Κρύας Βρύσης πάτησε από τα αριστερά στην περιοχή του Τζινάρ και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ισπανό, παρά την προσπάθεια του Ιντζίδη να απομακρύνει πάνω στην γραμμή. Πριν όμως κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Καπνίδης απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο 23χρονος επιθετικός έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι έπειτα την σέντρα του Ντούνη από τα δεξιά, «κέρασε» την ισοφάριση, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Επέστρεψε στα γκολ και ο Ντούνης

Η Κρύα Βρύση δυσκόλεψε αρκετά τον ΑΡΗ ειδικά μέχρι το 20′. Με την πίεση ψηλά οδήγησε τους «κίτρινους» σε αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου, σε σημείο να βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία στην επίθεση, αφού δεν έβρισκαν και τους διαδρόμους. Παρόλα αυτά η ομάδα του Αναστόπουλου κατάφερε να ισορροπήσει μετά το εικοσάλεπτο, μέσα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, και πήρε το προβάδισμα στο 32′, με το δυνατό σουτ του Ντούνη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ενίσχυσε το κέντρο ο «Αναστό»

Η αναγκαστική αλλαγή του Κόκε στο 54′ έφερε τον Μελισσά στην ενδεκάδα και έδωσε την ευκαιρία στον Αναστόπουλο να δυναμώσει το κέντρο του με έναν παίκτη που διαθέτει πολλές αμυντικές αρετές, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι ανέβασαν εκ νέου ρυθμούς και πίεζαν για την ισοφάριση. Αυτή θα μπορούσε να έρθει στο 68′, το σουτ του Νύρλα όμως πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τζινάρ. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο ΑΡΗΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Καπνίδη να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πίεσε και για τρίτο γκολ ο ΑΡΗΣ

Οι «κίτρινοι» δεν περιορίστηκαν στο υπέρ τους 2-1 από το πρώτο μέρος και κυνήγησαν ακόμη ένα γκολ στην επανάληψη, με καλύτερο τους διάστημα το τελευταίο εικοσάλεπτο. Η είσοδος του Ν’ Λουντούλου και εν συνεχεία του Βουτσιά έδωσε φρεσκάδα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, εκμεταλλευόμενοι οι φιλοξενούμενοι και τα κενά στην άμυνα της Κρύας Βρύσης. Στο 79′ ο Ν’ Λουντούλου έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για τον Πόι μέσα στην περιοχή, ο Αργεντινός όμως δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα και ανενόχλητος αστόχησε για το 1-3. Στο 87′ ο Δεληχατζής απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Βουτσιά, ο οποίος απείλησε και στο 89′ με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, βλέποντας την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Απόλλων 1960 (Δημήτρης Τομπάζης): Δεληχατζής, Σιδέρης (53΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π. (46′ Σιδηρόπουλος), Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (54΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (86΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (71΄Ν΄Λουντούλου)

 

Προτεινόμενα Άρθρα