«Μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ για το αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Πέλλας και την συνέχεια του πρωταθλήματος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στις αρκετές ευκαιρίες που έχασε ο ΑΡΗΣ απέναντι στην Κρύα Βρύση στάθηκε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος ήταν εκείνος που μίλησε μετά την σημερινή νίκη της ομάδας. 

Για τον αγώνα: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Θέλαμε να είμαστε απολύτως έτοιμοι απέναντι σε μία αν μη τι άλλο μέτρια ομάδα. Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε για το αποτέλεσμα από νωρίς, δεχθήκαμε όμως ένα πολύ γρήγορο γκολ. Παρόλα αυτά, η ισοφάριση ήρθε άμεσα. Πετύχαμε στη συνέχεια ένα ακόμα τέρμα, όμως, χάσαμε ταυτόχρονα και πολλές ευκαιρίες».

Για τον στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα: «Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς για να τελειώσουμε με την άνοδο όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα: «Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε τουλάχιστον 4-5 κλασικές ευκαιρίες, στις οποίες αν σκοράραμε θα υπήρχε ένα βαρύ σκορ για τον αντίπαλο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ότι δημιουργούσαμε ευκαιρίες, απλά δεν σκοράραμε περισσότερα τέρματα».

Για την απόδοση της Κρύας Βρύσης και κατά πόσο επηρέασε το παιχνίδι του ΑΡΗ: «Η αντίπαλη ομάδα, ήταν αρκετά ανταγωνιστική, αλλά δεν μπορούσε κατι παραπάνω από το τέρμα που πέτυχε».

Προτεινόμενα Άρθρα