Ορθιοι στον… λασποπόλεμο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καλή εμφάνιση συνολικά από τους παίκτες του Αναστόπουλου, βάσει και του κάκιστου αγωνιστικού χώρου στον οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΖΙΝΑΡ: Ο Ισπανός επέστρεψε μετά από καιρό στην αρχική ενδεκάδα, με την απόδοση του να μοιράζεται στα δύο ημίχρονα. Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γκολ που δέχθηκε -όπως και όλη η ομάδα φυσικά σε εκείνο το χρονικό σημείο- αφού δεν απομάκρυνε σωστά και τα γεμίσματα του ήταν πολύ άστοχα. Αντίθετα στην επανάληψη όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά, στις λιγοστές φάσεις των γηπεδούχων.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Με εξαίρεση την φάση του γκολ της Κρύας Βρύσης, που πέτυχε ο παίκτης που κάλυπτε, ο έμπειρος μέσος ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στον ρόλο του δεξιού μπακ, με καλά ανεβάσματα και σημαντική βοήθεια στην άμυνα.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο Αναστόπουλος τον εμπιστεύεται και ο ίδιος φροντίζει να τον δικαιώνει. Ο 37χρονος στόπερ είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν πανταχού «παρών», «κόβοντας» αρκετές επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Μαζί με τον Σαμαρά συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με καλή παρουσία και αυτός γενικότερα στο ματς.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις από την πλευρά του, με καλή εικόνα τόσο αμυντικά όσο και τις φορές που ανέβηκε για να συμμετέχει στην επίθεση, συγκλίνοντας αρκετές φορές στον άξονα.

ΡΟΒΑΣ: Πολύ δουλειά και σήμερα από τον έμπειρο μέσο του ΑΡΗ, με πολλά τρεξίματα και μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, αφού το παιχνίδι λόγω γηπέδου πήγε περισσότερο στην δύναμη. Συμμετείχε περισσότερο στην επίθεση όταν πέρασε δίπλα του ο Μελισσάς.

ΤΑΤΟΣ: Ο αρχηγός του ΑΡΗ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι παίζοντας στα χαφ, με πολλά λάθη στο πλαίσιο πάντα της γενικότερης μέτριας παρουσίας της ομάδας στο πρώτο 20λεπτο και αποτέλεσμα των διπλών μαρκαρισμάτων που δεχόταν. Οταν προωθήθηκε πίσω από τον Καπνίδη ήταν πολύ πιο βελτιωμένος και ταλαιπώρησε αρκετά τους αντίπαλους αμυντικούς.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Ο κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ μέσα στο γήπεδο. Ο 23χρονος εξτρέμ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και τα γκολ, βγάζοντας επίσης την σέντρα στο 1-1 του Καπνίδη. Πολύ δουλειά από την δεξιά πλευρά μέχρι το σημείο που έγινε αλλαγή.

ΠΟΙ: Αν και το γήπεδο σήμερα δεν βοηθούσε παίκτες όπως ο Πόι, ο Αργεντινός ήταν αρκετά δραστήριος αγωνιζόμενος από την αριστερή πλευρά. Γέμισε μέσα στην περιοχή για το τέρμα του Ντούνη, ενώ στο 80′ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα μετά την σέντρα του Ν’ Λουντούλου.

ΚΟΚΕ: Ο Ισπανός προσπάθησε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά, ίσως για πρώτη φορά φέτος.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο 23χρονος επιθετικός επέστρεψε στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις. Είχε καλές τοποθετήσει, έδωσε πολλές μάχες και θα μπορούσε να πετύχει σίγουρα ακόμη ένα γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Η είσοδος του στο 54′ αντί του Κόκε «έσφιξε» το κέντρο του ΑΡΗ, σε ένα σημείο όπου οι γηπεδούχοι ανέβασαν εκ νέου ρυθμούς και πίεζαν για την ισοφάριση. Σταθερός στο διάστημα που αγωνίστηκε, απορροφημένος περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο Γάλλος πέρασε στο 70′ αντί του Ντούνη και έβγαλε διάθεση μαζί με αρκετή ενέργεια, αγωνιζόμενος και στις δύο πλευρές.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Μαζί με τον Ν’ Λουντούλου… φρέσκαραν τα επιθετικά άκρα της ομάδας. Αγωνίστηκε στην δεξιά πτέρυγα και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες προς το τέλος για να πετύχει και ένα γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα