«Είμαστε οικογένεια, όλα δουλεύουν ρολόι στην ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο πλαίσιο της παρουσίας του, στην κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας

Στο οικογενειακό κλίμα και την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στάθηκε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την προχθεσινή κοπή της πίτας των ακαδημιών.

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη στήριξης του μοντέλου των ακαδημιών, με αφορμή την εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας. 

Για την παρουσία του στην κοπή της πίτας των ακαδημιών: «Είναι πάντα ευχάριστο να έχεις τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τις ακαδημίες και ειδικά στην Ελλάδα, όπου βρισκόμαστε πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι. Κάθε ομάδα πρέπει να στηρίζει τις ακαδημίες της. Μέσα από σωστή δουλειά, μπορούν να προκύψουν οι επόμενοι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον που βλέπει ότι υπάρχει για την ομάδα: «Στον ΑΡΗ είσαι. Οπου και να παίζει, αυτό είναι το ενδιαφέρον που θα υπάρχει».

Για την δική του συμβουλή προς τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο: «Το βασικό είναι να αγαπούν την οικογένεια τους. Να κοιτούν το σχολείο, τα μαθήματα τους. Να είναι καλοί άνθρωποι και από εκεί και πέρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Για το ξεκίνημα του ΑΡΗ στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος: «Είναι σημαντικοί που ξεκινήσαμε τον 2ο γύρο με νίκες .Οσο κερδίζουμε, τόσο πλησιάζουμε στον στόχο της ανόδου. Οσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο πιο ξεκούραστη θα είναι η συνέχεια για εμάς».

Για τους ανθρώπους που έχει συναντήσει στο ποδόσφαιρο: «Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο ποδόσφαιρο, που ασχολούνται όμως με κάποια άλλη δουλειά. Δεν υπάρχουν πάντα καλοί άνθρωποι. Μακάρι να αλλάξει αυτό και να έρθουν στον χώρο άτομα που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο».

Για τους ανθρώπους που έχει συναντήσει στον ΑΡΗ: «Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαστε μία οικογένεια. Ολα δουλεύουν ρολόι και μακάρι αυτό να συνεχιστεί και στα δύσκολα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά, για αυτό είναι φυσιολογικό όλα να κυλούν ομαλά. Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Προτεινόμενα Άρθρα