Και καλή μπάλα…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Όταν σε 18 παιχνίδια έχεις 16 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα είναι φυσιολογικό και ο κόσμος σου να ασχολείται με άλλα πράγματα.

Στον ΑΡΗ βέβαια πάντα πρέπει να βρούμε κάτι να ασχολούμαστε…αρνητικά. Όταν τα αγωνιστικά είναι λυμένα, είναι φυσιολογικά να θυμόμαστε τα…δικαστικά. Η εκκαθάριση… φοριέται πολύ και φέτος και θα πει κάποιος σωστά ότι και 32 νίκες να κάνεις, αν υπάρχει πρόβλημα στο δικαστικό πάνε όλα στράφι.

Αυτό που θα σημειώσω εγώ είναι ότι εφόσον γίνουν όπως πρέπει τα πράγματα, με δεδομένη και την έγγραφη γνωμοδότηση της ΕΕΑ, να κάνει η πλευρά του κ. Καρυπίδη ότι πρέπει να κάνει για να αγωνιστεί η ομάδα στην Β εθνική και στην συνέχεια να πράξει τα δέοντα ώστε να ανέβει στην Λίγκα και χωρίς περιορισμούς να πάρουν όλα τον δρόμο τους.

Προσωπικά δεν θέλω να ξέρω ούτε κινήσεις, ούτε τρόπους, ούτε…ξεδιάντροπους για το πώς θα το πετύχει. Θέλω μία μέρα η…νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ανακοινώσει ότι αγωνίζεται κανονικά στην Β εθνική, εν συνεχεία ότι έκλεισε και τυπικά το θέμα της εκκαθάρισης, η ΕΠΟ να έχει στο δελτίο Τύπου τον ΑΡΗ στις αδειοδοτούμενες ομάδες και να μην χρειαστεί να ξαναασχοληθούμε με τέτοιου είδους θέματα………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα