Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Ρόβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κόκε ή Καλογέρης στο αρχικό σχήμα

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα για τον Νίκο Αναστόπουλο, χωρίς ωστόσο να τον εμποδίζουν να καταρτίσει την ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το Νο1 ερωτηματικό που υπάρχει, έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Ρόβα στον χώρο του κέντρου, Εφόσον ο «Αναστό» επιλέξει τον Καλογέρη, τότε ο Τάτος θα αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά από τα δύο χαφ. Αν από την άλλη ο τεχνικός του ΑΡΗ αποφασίσει να κατεβάσει ένα πιο επιθετικό σχήμα, τότε θα δώσει φανέλα βασικού στον Κόκε και ο Τάτος θα παίξει δίπλα στον Ρόβα, με σαφώς πιο επιθετικά καθήκοντα και συχνά ανεβάσματα, σε ρόλο «8αριού». Το δεύτερο σενάριο φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας. 

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Καπνίδης ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, το πιο πιθανό είναι όμως προφυλαχθεί από την στιγμή που έχασε και προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, με τον Κυβελίδη να παίρνει την θέση του στο αρχικό σχήμα. Στις πτέρυγες φαβορί να ξεκινήσουν είναι οι Ντούνης και Πόι. Την τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζουν οι Γεωργιάδη, Σαμαράς, Ιντζίδης και Τσουμάνης, ενώ στο τέρμα δεν αποκλείεται ο Σιδεράκης να επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Τζινάρ.

Προτεινόμενα Άρθρα