Δολιοφθορά στους Αμπελόκηπους

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον ΑΡΗ προκλήθηκαν σημαντικές φθορές στον αγωνιστικό χώρο.

Ζημιές στο «Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων» προκάλεσαν γνωστοί- άγνωστοι τα ξημερώματα, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον ΑΡΗ για την 21η αγωνιστική.

Κάποιοι επιτήδειοι (οπαδοί προφανώς άλλης ομάδας), εκμεταλλευόμενοι προφανώς το γεγονός ότι το γήπεδο δεν φυλάσσεται εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και σκόρπισαν στο χορτάρι δεκάδες καρφιά, έσκισαν τα δίχτυα ενώ σε κάποια σημεία προκάλεσαν φθορές και στον χλοοτάπητα (άνοιξαν τρύπες) θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα καθιστώντας τον ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, ακατάλληλο για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Το ότι πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδα το μαρτυρούν και τα συνθήματα εναντίον του ΑΡΗ αλλά και του Super 3 που έγραψαν φεύγοντας στους τοίχους. 

Από το πρωί οι άνθρωποι του γηπέδου και τα συνεργεία του Δήμου Αμπελοκήπων με το που πήγαν εκεί δίνουν μάχη με τον χρόνο για να αποκαταστήσουν τις ζημιές (έχουν βρεθεί μαγνήτες για να καθαριστεί ο χώρος από τα καρφιά) και να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι στις 15:00. Αρμόδιος φυσικά για την απόφαση τέλεσης του αγώνα ή όχι είναι μόνο ο διαιτητής που θα κρίνει αν συντρέχει λόγος μη διεξαγωγής του. Από τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του γηπέδου πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αποκατασταθούν οι ζημιές ως την ώρα έναρξης του αγώνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα