Δεν του… καίγεται καρφί!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιντζίδης (5′), Κυβελίδης (12′) και Καλογέρης (72′) τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους»

Ο φετινός ΑΡΗ θέλει να τελειώνει άμεσα με την άνοδο του στην Φούτμπολ Λιγκ και το απέδειξε για ακόμη μία φορά, απενάντι στους Αμπελόκηπους. Κόντρα στον τοπικό Ηρακλή και σε βανδαλισμούς… αγνώστων με καρφιά και άλλες ζημιές πριν το παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την νίκη με 3-0 και προσέθεσαν ακόμη τρεις βαθμούς στην φετινή τους συγκομιδή. Αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα στους 52 βαθμούς.

Φουλ επίθεση από τον Αναστόπουλο

Ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν φοβήθηκε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι και επέλεξε να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις για την συνύπαρξη Τάτου και Κόκε στην ενδεκάδα. Ο Σιδεράκης επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, με τος Γεωργιάδη, Σαμαρά, Ιντζίδη και Τσουμάνη να απαρτίζουν την τετράδα στην άμυνα. Μπρόστα από τα στόπερ αγωνίστηκε ο Ρόβας. Τάτος-Κόκε ήταν οι δύο εσωτερικοί χαφ με κίνηση σε όλο το κέντρο, οι Ντούνης-Πόι ξεκίνησαν στις πλευρές και ο Κυβελίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Εκανε του… κεφαλιού του και ξεμπέρδεψε νωρίς

Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν για τον ΑΡΗ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Μόλις στο 5′ ο Τάτος γέμισε με φάουλ από τα δεξιά στην περιοχή και ο Ιντζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Επτά λεπτά αργότερα, στο 12′, ο Κόκε βρέθηκε σε ρόλο δημιουργού και σέντραρε μέσα στην περιοχή για τον Κυβελίδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2 και πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ΑΡΗΣ έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, με το σουτ του Τάτου (26′) που πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το πλασέ του Κυβελίδη (27′) που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ευκαιρία με το καλημέρα στην επανάληψη – Το… κερασάκι ο Καλογέρης

Ο ΑΡΗΣ μπήκε το ίδιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και έφτασε μία ανάσα από το 0-3 στο 52′ Ο Κυβελίδης βρέθηκε πάλι σε σωστή θέση, πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά ο Ζιάκας απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του έμπειρου φορ. Στο 72′ το κοντινό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας, ο Καλογέρης όμως στην επαναφορά έπσρωξε την μπάλα στα δίχτυα, για να διαμοφώσει το τελικό 0-3 για τον ΑΡΗ. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Παπανώτας): Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης

Προτεινόμενα Άρθρα