Έχει κατατεθεί ο ισολογισμός εκκαθάρισης

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταθέσει τον ισολογισμό εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ, κάτι τέτοιο είναι αναληθές.

Παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταθέσει τον ισολογισμό εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ, κάτι τέτοιο είναι αναληθές. Ο ΑΡΗΣ έχει καταθέσει τον ισολογισμό εκκαθάρισης που συνέταξε ο κ. Ρούσσος, έχει πάρει συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου και αναμένει την ανάρτηση του από το ΓΕΜΗ, που καθυστερεί λόγω συγκεκριμένων τεχνικών ζητημάτων, που βέβαια και ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του πρέπει να πιέσει για να επιλυθούν άμεσα. Για να ξέρει όμως ο κόσμος, ακόμα και να μην είχε κατατεθεί (που είναι αναληθές επαναλαμβάνουμε) η ομάδα μπορεί να τον καταθέσει πληρώνοντας ένα μικρό πρόστιμο. όπως όμως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχει κατατεθεί και τις επόμενες μέρες αναμένεται και να αναρτηθεί όταν θα ολοκληρωθούν συγκεκριμένες τεχνικές διαδικασίες.

Το ζήτημα είναι ότι καθημερινά σε ένα θέμα που πρέπει να μείνει μακριά από την δημοσιότητα, τροφοδοτείται συνεχώς με σενάρια και κινδυνολογίες που αντί να ανοίγουν τα μάτια στους ανθρώπους του ΑΡΗ, μάλλον ανοίγουν τα μάτια σε όσους ψάχνουν τρόπους για να μπλοκάρουν την εκκαθάριση.

Δεν εξηγείται άλλωστε και διαφορετικά το γεγονός ότι… Αρειανοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή της πλευράς Σκόρδα να μην παραστεί στην αυριανή εκδίκαση. Ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS προτίθεται να χορηγήσει άδεια στο νομικό της πλευράς Σκορδα εφόσον την ζητήσει. Τα περί…πλαισίου υποθέσεων και διάφορων άλλων δικαιολογιών αναπαράγονται μόνο και μόνο για να δοθεί άλλοθι. Ο ΑΡΗΣ θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηριου κανονικά και αν το θέλει η πλευρά Σκόρδα επίσης θα το πράξει, όπως άλλωστε σημειώσαμε από νωρίς το πρωί…

Στο AllAboutARIS επαναλαμβάνουμε ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ να παίξει ο ΑΡΗΣ στην Β εθνική χωρίς προβλήματα. όλα τα υπόλοιπα είανι εκ του πονηρού…

Προτεινόμενα Άρθρα