Ψάχνει μία πειστική εμφάνιση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Περιμένει περισσότερα ο «Αναστό» από τον έμπειρο μέσο, γνωρίζοντας τις ικανότητες του

Τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί θα φέρουν αλλαγές και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος απέναντι στον Λαγκαδά. Ενα από αυτά, είναι και ο Κώστας Καζναφέρης. 

Ο 28χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει μετά από έναν μήνα στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση στον χώρο του κέντρου αντί του τραυματία Ρόβα. Εκεί δηλαδή που ο Αναστόπουλος τον χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο φέτος, αφού μερικές φορές χρειάστηκε να καλύψει και το κενό του Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Ο Αρτινός μέσος είναι από τους έμπειρους και… μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες στο φετινό ρόστερ του ΑΡΗ, μέχρι στιγμής όμως δείχνει ότι δεν έχει βρει 100% τα πατήματα του. Η απόδοση του φέτος δεν είναι η αναμενόμενη -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- και σίγουρα όχι αυτή που περιμένει ο «Αναστό», αφού γνωρίζει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να προσφέρει ως ένας παίκτης-εργαλείο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις. 

Η επιστροφή του στην ενδεκάδα για το αγώνα με τον Λαγκαδά, ίσως αποτελεί μία ευκαιρία και για τον ίδιο τον Καζναφέρη, ώστε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να κάνει μία νέα αρχή. Και αυτός το θέλει και το ψάχνει άλλωστε.  Ξέρει ότι το χρειάζεται και πιθανότατα αύριο να είναι η ευκαιρία του…

Προτεινόμενα Άρθρα