Οχι άλλα «δώρα»…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Σαμαρά και Κωνσταντινίδη οι «κίτρινοι» απέναντι στην ΑΠΕΛ

Το εμπόδιο του Λαγκαδά καλείται να ξεπεράσει αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλξενείται σήμερα από την ΑΠΕΛ  στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. 

Μία εβδομάδα μετά το στραβοπάτημα και την μέτρια εμφάνιση απέναντι στο Αγιονέρι (0-0), οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν σήμερα μία εύκολη νίκη και σίγουρα μία καλύτερη εικόνα από εκείνη που παρουσίασαν την προηγούμενη Κυριακή. Κάτι που πρώτος περιμένει ο Νίκος Αναστόπουλος από τους παίκτες του, οι οποίοι σαφώς και καλούνται σήμερα να δείξουν σημάδια αντίδρασης. 

Ο 58χρονος τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα τος χωρίς τους τραυματίες Σαμαρά-Κωνσταντινίδη, τον τιμωρημένο Τσουμάνη και τον ανέτοιμο Παυλίδη. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Ρόβας, επίσης ο Καλογέρης συμπεριλήφθηκε κανονικά, όμως λογικά και οι δύο θα προφυλαχθούν από τον «Αναστό». Ενα πιθανό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο τελευταίος, περιλαμβάνει τον Σιδεράκη στο τέρμα και τους Βουτσιά, Ιντζίδη, Μελισσά, Γεωργιάδη στην άμυνα. Ο Καζναφέρης λογικά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Τάτου στα χαφ, Ντούνης και Πόι θα είναι στις πλευρές και ο Κόκε θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον Κόκε. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές, ίσως μεσοεπιθετικά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την σημερινή σέντρα. 

Στον Λαγκαδά από την άλλη κάνουν την δική τους προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία και θα δοκιμάσουν να βάλουν δύσκολα στον ΑΡΗ, όπως κάνουν με κάθε ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Προτεινόμενα Άρθρα