«Υποβρυχιο» για Champions League

από AllAboutARIS

Πλησίασε στους 2 βαθμούς και την Ρεάλ

ΟΙ σταθερές εμφανίσεις της Βιγιαρεάλ τη φετινή σεζόν θα έχουν πιθανότατα αντίκρισμα στο τέλος της. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έχει βάλει για τα καλά πλώρη για την έξοδο στο Champions League και κάθε αγωνιστική που περνάει πλησιάζει ακόμα περισσότερα σε αυτόν τον στόχο.

Η Βιγιαρεάλ έκαμψε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Λεβάντε στο «Ελ Μαδριγάλ» και χάρη σε ένα άνετο 3-0 πήρε απόσταση 11 βαθμών (με ένα παιχνίδι περισσότερο) από την 4η Σεβίλλη.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο καθώς πριν την ανάπαυλα τα τέρματα των Μπαπτιστάο (12’) και Καστιγιέχο (30’) τους έδωσαν τη δυνατότητα να πάνε στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αντριάν (48’) έγραψε το 3-0 και τελείωσε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες της Λεβάντε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μείνανε και με δέκα παίκτες στο 56’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ναβάρο.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της Λεβάντε στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με την ομάδα να δίνει μάχη για την παραμονή, τέσσερις βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προτεινόμενα Άρθρα