«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου

Περίεργο χαρακτήρισε ο Ανδρέας Σκέντζος τον αγώνα του ΑΡΗ με την Λαγκαδά, ωστόσο στάθηκε στην ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και στο γεγονός ότι ήρθαν για την ομάδα, έστω και δύσκολα. 

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, καταφέραμε και το γυρίσαμε. Πετύχαμε και ένα τρίτο γκολ και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Δεν μας βοήθησε και το γήπεδο, γιατί παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ετσι δεν είχαμε την διάρκεια και την καλή αγωνιστική κατάσταση που θέλουμε».

Για το θεωρεί ότι ο ΑΡΗΣ πέταξε ένα ημίχρονο: «Δεν πετάξαμε ένα ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν σκοράραμε. Αντίθετα ο αντίπαλος προηγήθηκε χωρίς φάση. Ευτυχώς όμως ισοφαρίσαμε γρήγορα».

Για την διαιτησία: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με την διαιτησία, αλλά με την ομάδα. Είναι δικαίωμα να τους να κάνουν ό,τι θέλουν».

Για την διαχείριση του παιχνιδιού: «Κάθε Κυριακή μπαίνουν κάποια νέα παιδιά στην ενδεκάδα. Εχουμε 25 ποδοσφαιριστές και όλοι θα παίξουν».

Για την απουσία του Ρόβα: «Η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το γεγονός ότι δυσκολευτήκαμε, οφείλεται στον κακό αγωνιστικό χώρο».

Προτεινόμενα Άρθρα