Απαγόρευσαν στην ΕΡΤ να δείξει τα "όργια" στον Λαγκαδά!

από AllAboutARIS

Απίστευτες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και δεν επιτράπηκε στην κάμερα της ΕΡΤ να μπει στο γήπεδο του Λαγκαδά προκειμένου να τραβήξει πλάνα από τον αγώνα της ΑΠΕΛ με τον ΑΡΗ, αλλά και τα διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Έτσι λοιπόν παρά το γεγονός ότι δεν απαιτείται άδεια στην Γ΄Εθνική για να τραβήξει η ΕΡΤ πλάνα από τους αγώνες, αρνήθηκαν την είσοδο της στο γήπεδο, οπότε δεν υπάρχει εικόνα από την τραγική διαιτησία του Φωτιάδη σε βάρος του ΑΡΗ. 

Δεν μπορεί κανείς να δει τις αμφισβητούμενες φάσεις όπως το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του ΑΡΗ και για το οποίο ελέγχεται ο διαιτητής Φωτιάδης, αλλά και το πέναλτι το οποίο ζήτησε ο ΑΡΗΣ πάνω στον Καπνίδη. 

Δεν υπάρχει εικόνα από την αποβολή του Μελισσά, αλλά και από τα τρία ανύπαρκτα οφσάιτ με τα οποία κόπηκαν επικίνδυνες επιθέσεις του ΑΡΗ. 

Ευτυχώς που ο ΑΡΗΣ κέρδισε γιατί ορισμένοι θα έλεγαν ότι ψάχνουμε για δικαιολογίες. 
Θυμίζουμε ότι πρόεδρος στην ΑΠΕΛ είναι ο κ. Νάτσιος, στενός συνεργάτης του κ. Αρβανιτίδη στην Βέροια, αλλά παρά την εχθρική διαιτησία δεν μπόρεσε να κερδίσει έναν μέτριο ΑΡΗ. 

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τυχαίες οι συμπτώσεις με νομικούς να κάνουν καταγγελίες ενώ δεν εχουν ιδέα οι παίκτες, συνεχόμενα αρνητικά δημοσιεύματα, αλλά πλέον και περίεργοι ρέφερι. Ελπίζουμε σε αντίδραση τον κ. Καρυπίδη…

Προτεινόμενα Άρθρα