Επιστροφές και απουσίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Μελισσά από το ματς της ερχόμενης Κυριακής

Το παιχνίδι με τον Λαγκαδά ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΡΗ, ο οποίος σιγά-σιγά από αύριο και κυρίως από την Τετάρτη, θα στρέψει την προσοχή του στο σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Νέστο Χρυσούπολης. 

Η μία δεδομένη απουσία για τον Νίκο Αναστόπουλο ακούει στο όνομα του Πασχάλη Μελισσά, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη στην χθεσινή αναμέτρηση. Στον αντίποδα, ο Τσουμάνης εξέτισε την τιμωρία του και θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου χθες αγωνίστηκε κατ’ ανάγκη ο Καζναφέρης.

Για τον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας αναμένεται να είναι 100% έτοιμος και ο Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μέσος συμπεριλήφθηκε ναι μεν στην αποστολή για το χθεσινό ματς, αλλά προφυλάχθηκε από τον «Αναστό» ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής. Ετοιμος θα είναι λογικά και ο Κωνσταντινίδης, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Σαμαρά. Ο έμπερος στόπερ ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο ισχίιο, όμως εκτός απροόπτου θα προλάβει να είναι έτοιμος. Κάτι που περιμένει και ο Αναστόπουλος, από την στιγμή που ο Μελισσάς είναι τιμωρημένος.

Τέλος, στην αποστολή του αγώνα με τον Νέστο είναι πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα το τελευταίο διάστημα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της…

Προτεινόμενα Άρθρα