Αυτόν τον Τάτο χρειάζεται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κορυφαίος του ΑΡΗ χθες ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, με άξιο συμπαραστάτη τον Αντώνη Καπνίδη

Ο ΑΡΗΣ, πέραν των τριών βαθμών και της αντίδρασης που έδειξε κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα, δεν μπορεί να κρατήσει πολλά θετικά από το χθεσινό ματς. Σε ένα από τα λίγα όμως που μπορεί, συμπεριλαμβάνεται και ο Ανδρέας Τάτος.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ πραγματοποίησε ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο -όπως και όλη η ομάδα άλλωστε, έχοντας στο ενεργητικό του μόνο μία φάση, στο 35′, όπου θα μπορούσε να ανοίξει στο σκορ. Αν και όλα έδειχναν ότι χθες η εικόνα του θα αποτελούσε μία συνέχεια της μέτριας εμφάνισης του κόντρα στο Αγιονέρι, στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. 

Ο Τάτος βγήκε μπροστά με το καλημέρα στην επανάληψη και μόλις στο 47′ βρήκε δίχτυα (έφτασε τα 7 γκολ). Με τις ίδιες πρωτοβουλίες αλλά περισσότερη ουσία, συνέβαλε σημαντικά στην νίκη της ομάδας, αφού δημιούργησε το γκολ του Καπνίδη και από εκείνο ξεκίνησε η φάση για το γκολ του Κυβελίδη.

Ολα τα παραπάνω, του δίνουν δικαιολογημένα τον τίτλο του MVP στο χθεσινό παιχνίδι, με την αγκαλιά του Αναστόπουλου λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα να αποτελεί και το «μπράβο» του 58χρονου τεχνικού προς τον Τάτο για την εμφάνιση του. Περιμένει πολλά άλλωστε από αυτόν και στο δεύτερο ημίχρονο είδε αρκετά από αυτά.

Προτεινόμενα Άρθρα