Ξανά στα δικαστήρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δικάζεται εκτός απροόπτου σήμερα η υπόθεση για το προπονητικό κέντρο της ομάδας και το ορισμό της τιμής του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είναι στραμμένο για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον του ΑΡΗ, για την γνωστή υπόθεση των εγκαταστάσεων του Ρυσίου, μία εβδομάδα μετά την νέα αναβολή που δόθηκε. 

Στις 25 Φεβρουαρίου η Ειρηνοδίκης αποφάσισε αρχικά αναβολή για τον ορισμό της τιμής του ακινήτου στο ύψος που επιθυμεί η πλευρά Σκόρδα, με τον ΑΡΗ από την πλευρά του να ζητάει τον ορισμό της τιμής για τον ίδιο και το δικαστήριο να μεταθέτει την συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων για σήμερα. 

Η εξέλιξη αυτή… κάλυψε την έδρα για τους λόγους ανωτέρας βίας που επικαλέστηκε η πλευρά Σκόρδα και ο νομικός του, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος εξασφάλισε την άδεια από το ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου για να παραστεί κανονικά. Ακόμα και σε περίπτωση πάντως που δεν το κάνει, ο ΑΡΗΣ ως γνωστόν εξασφάλισε άδεια επί των δικογράφων ώστε να αποφύγει τυχόν… ντρίμπλες από την άλλη πλευρά.

Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν και προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, η εκδίκαση εκτός απροόπτου θα γίνει κανονικά και αναμένεται να οριστεί η τιμή του Ρυσίου για να προχωρήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες σχετικά με την εκκαθάριση. Η τελική απόφαση όμως για την διεξαγωγή ή όχι της δίκης, ανήκει στο Ειρηνοδικείο… 

Το AllAboutARIS θα βρίσκεται από νωρίς στα δικαστήρια και θα ενημερώσει άμεσα για τις όποιες εξελίξεις προκύψουν. 

Προτεινόμενα Άρθρα