Ωρα να τελειώνει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκη και καλή εμφάνιση ο σημερινός διπλός στόχος για την ομάδα του Αναστόπουλου

Την ευκαιρία να διευρύνει ακόμα περισσότερο την διαφορά του από την 2η θέση και να τελειώνει σιγά-σιγά με την άνοδο έχει σήμερα ο ΑΡΗΣ, απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ομάδα της Καβάλα στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) και με νίκη θα ξεφύγουν στο +13 από την 2η θέση της βαθμολογίας, στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν άμεσα και την μαθηματική άνοδο τους στην Φούτμπολ Λιγκ.

Η νίκη είναι το πρώτο ζητούμενο σήμερα για τον ΑΡΗ, όχι όμως και το μοναδικό. Παράλληλα με τους τρεις βαθμούς, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα ψάξουν και μία πειστική εμφάνιση απέναντι στον Νέστο, ώστε να αφήσουν πίσω τους την μέτρια εικόνα που παρουσίασαν με Αγιονέρι και Λαγκαδά. 

Ο «Αναστό» δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημένο Μελισσά, τον τραυματία Παυλίδη και τον ανέτοιμο Κωνσταντινίδη. Εχεί όμως ξανά στην διάθεση του, τους Ρόβα, Σαμαρά και Τσουμάνη, οι οποίοι θα πάρουν και θέση στο αρχικό σχήμα. 

Στον Νέστο, ο Σάκης Παπαβασιλείου άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Παπαδάτο και Γκατζολάρι. Αντίθετα, επανέρχεται από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αντώνης Σγκούρι.

Προτεινόμενα Άρθρα