Ουσιαστικός…

από AllAboutARIS

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Νέστου και καλπάζει προς την άνοδο.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΑΡΗ:

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετή δουλειά και ήταν καταλυτική η παρέμβασή του στην καλύτερη φάση του Νέστου με το δοκάρι του Μελισσόπουλου βάζοντας όσο χρειαζόταν τα χέρια του. Στην επανάληψη είχε πιο ξεκούραστο 45λεπτο.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Αρκετά ανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο που ανακόπηκε λίγο ο ρυθμός του.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έπαιξε πολύ ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Αναστόπουλος του έδωσε όλη την πλευρά. Έβγαλε αρκετές συνεργασίες  με τους χαφ, έκανε πολλές σέντρες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν καλές.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα πλην της φάσης στο πρώτο ημίχρονο με την ευκαιρία του Μελισσόπουλου.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σχεδόν αλάνθαστο 90λεπτο από τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ που ήταν πρώτος στην μπάλα, με σωστές τοποθετήσεις και σωστή πρώτη μπάλα από την άμυνα.

ΡΟΒΑΣ: Μια έλλειψη ρυθμού την είχε ο αμυντικός χαφ του ΑΡΗ επιστρέφοντας μετά από δυο παιχνίδια. Δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του.

ΤΑΤΟΣ: Ανέβασε στροφές προς το τέλος του ημιχρόνου και με προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΑΡΗΣ αλλά και την αποβολή του Παυλακάκη. Στην επανάληψη ήταν αρκετά καλός, αρχικά έπαιξε στη γραμμή δεξιά. Είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο πόδι.

ΠΟΙ: Ξεκίνησε ορεξάτος, είχε πολλές συνεργασίες με τον Τσουμάνη και έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει αλλά φέτος είναι μακριά από το γκολ, και ειδικά στα 3-4 τελευταία παιχνίδια. Η απόδοσή του έπεσε και τον αντικατέστησε σχετικά νωρίς ο Αναστόπουλος.  

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Τον χρησιμοποίησε ο Αναστόπουλος αντί του Ντούνη στα δεξιά για να έχει βοήθεια ο Γεωργιάδης στο μαρκάρισμα του Ζγκούρι στο πρώτο ημίχρονο αλλά και να δίνει βοήθειες στον Ρόβα ώστε να μη δέχεται επιθέσεις από τον άξονα ο ΑΡΗΣ όπως γινόταν με το Αγιονέρι. Στην επανάληψη έπαιξε αμυντικό χαφ και είχε 1-2 καθοριστικά τάκλιν.

KΟΚΕ: Όχι το καλύτερο παιχνίδι του Ισπανού που του έλειψε η τελική προσπάθεια και το καθαρό μυαλό ενώ δεν πατούσε επαρκώς περιοχή.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μια κεφαλιά ήταν όλο κι όλο ό, τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν ακίνδυνος αλλά και πενιχρά τροφοδοτημένος. Εδινε συνεχώς μάχες με τους κεντρικούς αμυντικούς και στην πρώτη καλή πάσα που πήρε σκόραρε και αυτό έχει σημασία για ένα επιθετικό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Αποτελεί πάντα σχεδόν την πρώτη αλλαγή του Αναστόπουλου. Αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ χωρίς όμως να κάνει τη διαφορά. Μεγάλο μειονέκτημά του ότι δεν πατάει περιοχή για να απειλήσει ενώ οι σέντρες του ήταν κακές.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Με το που μπήκε στο παιχνίδι έκανε την κάθετη στον Καπνίδη για το 2-0 ενώ λίγο αργότερα θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε στο τέλος ο επιθετικός του ΑΡΗ.  

 

Προτεινόμενα Άρθρα