«Να στηριχθεί ο Αναστόπουλος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνκού της Χρυσούπολης

Στο κερδισμένο πέναλτι του ΑΡΗ στάθηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», υπογράμμιζοντας επίσης και το δοκάρι της ομάδας του, στο οποίο έκρινε ότι θα άλλαζαν οι ισορροπίες. 

Για τον αγώνα: «Ερχόμενοι στο γήπεδο, γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο έργο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που βρίσκεται επάξια στην 1η θέση. Ξεκινήσαμε καλά και δεν δεχθήκαμε πίεση από οργανωμένες επιθέσεις. Οι ισορροπίες άλλαξαν όμως μετά το πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η δυναμική του ΑΡΗ, που το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες εκτάσεις. Αν πετυχαίναμε το γκολ στο δοκάρι του πρώτου μέ΄ρους, θα μπορύσαμε να πάρουμε ακόμα και την νίκη. Θέλω να ευχηθώ στον ΑΡΗ να γίνει ένας καλός σχεδιασμός, να στηριχτεί ο Νίκος Αναστόπουλος και να γίνει μία ομάδα που θα καμαρώνουμε όλοι μαζί σε ελληνικά και ευρωπαϊκά επίπεδα».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Γεωργιάδη στο πρώτο μέρος: «Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Απλώς ο παίκτης ήθελε να δείξει μεγάλο πάθος και θέληση. Είναι μία στιγμή που αν αντιδρούσα και εγώ, θα κάναμε χειρότερο το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα