Διπλό ημίχρονο…άσος τελικό!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Κοντωνής πρέπει να διακόψει και το πρωτάθλημα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή από την ομάδα του Χατζηνικολάου και μάλιστα με τόσο άδικο τρόπο καθώς ο δικέφαλος ήταν καλύτερος, αλλά έχασε.

Την πρώτη τουν νίκη μετά από 2,5 μήνες πέτυχε ο Πανθρακικός κερδίζοντας με ανατροπή τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Χατζηισαία στο 20 και πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ένας αποφασιστικός Πανθρακικός ισοφάρισε στο 50΄με τον ίγκορ και πήρε το τρίποντο στο 87 με τον Παπαγεωργίου.

Έτσι ολοκληρώθηκε η μεγάλη έκπληξη και όσοι εμπνεύστηκαν την μεγάλη ανατροπή του διπλό ημίχρονο… άσο τελικό θα πάνε ταμείο.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Χατζηισαϊας, Κίτσιου, Τζιόλης (57’ Κάτσε), Χαρίσης (57’ Αθανασιάδης), Λέοβατς (70’ Κάκκο), Αντόνις, Πέλκας, Μυστακίδης.
 

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαϊδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (71’ Λαδάκης), Ντιγκινί (92’ Βάλτερ), Ιγκόρ.

Προτεινόμενα Άρθρα