Στα… όρια τους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε χθες έλειψαν οι κάρτες για τους παίκτες του ΑΡΗ

Οι κάρτες δεν έλειψαν για τον ΑΡΗ ούτε από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης, με τον Ζούγρα να «κιτρινίζει» τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων. 

Αυτή που στοίχισε περισσότερο ήταν εκείνη του Ρόβα, αφού ο 32χρονος μέσος έφτασε τις τέσσερις και χάνει το ματς με την Καλαμαριά. Για τους Καζναφέρη και Γεωργιάδη ναι μεν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να λείψουν σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Καζναφέρης έφτασε τις εννέα και με μία ακόμα θα χάσει δύο ματς. Τις τρεις έφτασε ο Γεωργιάδης και αν δεχθεί ακόμη μία χάνει ένα. Αν σε αυτούς προσθέσουμε τους Τάτο, Ντούνη, Πόι, Τσουμάνη, που έχουν από τρεις και τον Καλογέρη που έχει έξι, μιλάμε για επτά παίκτες που βρίσκονται στο όριο και σίγουρα αυτό μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να είναι για την τεχνική ηγεσία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται προσοχή και ίσως μία μορφή… τακτικής στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να αποφευχθούν πολλές μαζεμένες απουσίες λόγω των καρτών. Δεν αποκλείεται πάντως ο ΑΡΗΣ να… στοχεύσει και στο ματς των Σερρών το οποίο θα πάρει άνευ αγώνος, ώστε να δηλωθούν να εκτισουν σε αυτό οι περισσότεροι τις ποινές τους.

Προτεινόμενα Άρθρα