Το τρικ με Καζναφέρη

από AllAboutARIS

Θεωρητικά έπαιζε δεξιός χαφ, στην ουσία όμως γινόταν δεύτερος αμυντικός μέσος.

Στο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης επιβεβαιώθηκε ότι ο Κώστας Καζναφέρης είναι για τον Νίκο Αναστόπουλος ο ορισμός του παίκτη ρολίστα. Του παίκτη που θα κληθεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνοντας ειδικές αποστολές, που θα καλύψει κενά που υπάρχουν σε διάφορες θέσεις, θυσιάζοντας πολλές φορές το ποδοσφαιρικό του εγώ για το συμφέρον της ομάδας.

Κόντρα στην ομάδα από τη Χρυσούπολη ο Κώστας Καζναφέρης ανέλαβε ένα σύνθετο ρόλο, παίζοντας τύποις δεξιός χαφ. Ο Νίκος Αναστόπουλος βλέποντας στα ματς με Αγιονέρι κυρίως και ΑΠΕ Λαγκαδά λιγότερο ο ΑΡΗΣ να έχει προβλήματα στο κέντρο, έδωσε εντολή στον έμπειρο παίκτη, να κλείνει δίπλα στον Ρόβα και να γίνεται ουσιαστικά δεύτερος αμυντικός μέσος και παράλληλα να καλύπτει τον Νίκο Γεωργιάδη που είχε εντολή να παίζει όλη τη δεξιά πλευρά και να ανεβαίνει συνεχώς, επιδιώκοντας τις συνεργασίες με τους μεσοεπιθετικούς (Κόκε,Τάτο, Καπνίδη).

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Καζναφέρης να περιοριστεί μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι, μη συμμετέχοντας καθόλου στο επιθετικό, αλλά απέδωσε αφού οι κίτρινοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους με εξαίρεση το δοκάρι του πρώτου ημιχρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα